^Back To Top

Calendar

« Septembrie 2016 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Newsletter

Linkuri utile si Parteneri

comisia-europeana-logo

Camera de comert

prefectura-ph

stema

Consiliul judetean

UPG

AJOFM

EUROPE DIRECT PLOIESTI - STIRI - EVENIMENTE

Centrul Europe Direct Ploiesti a fost invitat si a participat  joi, 15 septembrie 2016  la Conferinta intitulata “Strategii de dezvoltare si colaborare in domeniul industriei de petrol si gaze” gazduita de Camera de Comert si Industrie Prahova si organizata in parteneriat cu CONFINDUSTRIA ROMANIA, Territoriale di Prahova si u Asociatia Confeuropa .

Evenimentul a fost onorat de prezenta E.S. Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Republicii Italiene in Romania care a fost insotit de Dna. Beatrice Vecchioni, Sef Birou Economic si Comercial si Dl. Alessandro Pitotti, Atasat Comercial, in cadrul Ambasadei.

Au participat Dna Madalina Lupea – Subprefect al Judetului Prahova, Dl. Costin Lianu - Consilierul Viceprim-ministrului si Ministrului Economiei (Dl.Costin BORC), Dna. Teodora Marin - City Manager Ploiesti, Prof. Univ. Dr. Ing. Mihai Minescu - Prorector UPG,  Dl. Rocco Ferri - Director General Confindustria Romania , Dl. Antonio Campisi - delegat “Dezvoltare Asociativa “Confindustria Romania, Dl. Alfredo Tisocco - Presedinte Filiala Prahova Confindustria, Dl. Calogero Campisi - Presedinte Confeuropa Imprese, reprezentantii ROMEXPO precum si Dl. Nixon Losila  Bomoy, Charge d’Affaires a.i al Ambasadei Republicii Democratice Congo.

Au fost prezente peste 80 de firme, specialisti si reprezentanti ai institutiilor de profil, evenimentul fiind destinat dezbaterii situatiei si oportunitatilor de dezvoltare si colaborare din industria de petrol si gaze precum si prezentarii activitatii mai multor companii din acest sector strategic.

IMG 4408IMG 4409IMG 4524IMG 4537

Publicat în Evenimente

Centrul Europe Direct a fost invitat sa participe si sa sustina o prezentare in cadrul Simpozionului stiintific interdisciplinar”Contabilitate,audit si guvernanata corporativa”organizat in data de 16 septembrie 2016 de catre Universitatea de Petrol_Gaze Ploiesti,Facultatea de Stiinte Economice.

Importanta existentei unui cod de guvernanţă corporativă ar trebui să traseze direcţii strategice pentru companii, să determine responsabilizarea boardului de directori în faţa investitorilor, dar şi mecansimele prin care directorii trebuie să monitorizeze activitatea managerilor.

Orice  cod  de  guvernanţă  corporativă  ar  trebui  să  solicite  companiilor  să  prezinte informaţii referitoare la poziţia financiară, performanţele companiei, dar şi rapoarte care privesc proprietatea şi guvernanţa companiei. Mai mult,un număr foarte mare de ţări au preluat şi transpus principiile în coduri de guvernanţă naţionale, transpuneri care nu s-au realizat fără probleme, diferenţele culturale şi economice făcându-şi simţită prezenţa atat in cadrulUniunii Europene cat si in tarile terte.

Centrul Europe Direct Ploiesti a fost reprezentat la eveniment de doamna Luana Teodorescu – Coordonator Centru ED Ploiesti si Director Directia Programe si Afaceri Europene a CCI Prahova. 

Publicat în Evenimente
Copyright © 2013. Europe Direct Ploiesti  Rights Reserved.