^Back To Top

Calendar

« Noiembrie 2017 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Newsletter

Linkuri utile si Parteneri

comisia-europeana-logo

Camera de comert

prefectura-ph

stema

Consiliul judetean

UPG

AJOFM

Articole filtrate după dată: Luni, 06 Noiembrie 2017

Vineri 03 noiembrie 2017, in ambianta speciala a complexului Sky Center din Paulesti, Camera de Comert si Industrie Prahova, institutia gazda a centrului Centrul Europe Direct Ploiesti a organizat, TOPUL JUDETEAN AL FIRMELOR PRAHOVENE, eveniment consacrat si de traditie, ajuns la a  XXIV-a editie.

Anul acesta, dupa succesul din anii trecuti, Centrul Europe Direct Ploiesti a adus  din nou  in atentia participantilor  la eveniment, eforturile companiilor prahovene in ceea ce priveste implementarea si respectarea principiilor si valorilor responsabilitatii sociale a intreprinderilor, oferind: Trofeul RESPONSABILITATII SOCIALE A FIRMELOR PRAHOVENE

Prin participarea numeroasa si la un inalt nivel, asigurata de cei cca 500 de participanti – reprezentanti ai firmelor laureate si distinsi invitati din tara si strainatate, prin programul variat si totodata bine echilibrat intre ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor si programul artistic, imbinat cu dineul, dar si cu momente surpriza, evenimentul a reprezentat si de aceasta data, un veritabil Oscar al comunitatii afacerilor prahovene.

Evenimentul a reunit nu numai elita comunitatii afacerilor prahovene, dar si numeroase personalitati  din mediul diplomatic, din mediul economico-social al judetului Prahova si reprezentanti la varf ai administratiei loale si centrale, avand ca invitati de onoare pe Excelentele lor,  Dnul. Ivo JOSIPOVIC, Presedintele Croatiei din perioada 2010-2015 ,perioada care include intrarea Croatiei in UE si Dl.Emil Constantinescu,Presedintele Romaniei in perioada 1996-2000.

Cele mai performante companii prahovene, ale caror rezultate economice contribuie direct la forta economica a unuia dintre cele mai dezvoltate judete ale Romaniei au reusit prin tenacitate si ambitie sa reziste competitiei, in contextul in care mediul de afaceri nu a fost ocolit nici anul acesta de dificultăti si obstacole.

Punctarea s-a facut in baza unui formular completat de firme de top din judet impartite pe doua categorii de marime: intreprinderi mari si foarte mari si intreprinderi mici si mijlocii.

In urma evaluarii au fost premiate un numar de 30 de companii prahovene care au demonstrat ca se poate face performanta economica avand grija si de angajati, de mediu,de comunitatea locala ,de tot ceea ce te inconjoara.

Ceea ce a facut diferenta intre companii a fost modul cum au gestionat succesul, modul in care fiecare a dorit si a putut sa impartaseasca acest succes cu cei din jur, cu proprii salariati, cu mediul in  care isi desfasoara activitatea .

123456

Publicat în Evenimente
Copyright © 2013. Europe Direct Ploiesti  Rights Reserved.