^Back To Top

Calendar

« Iunie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Newsletter

Linkuri utile si Parteneri

comisia-europeana-logo

Camera de comert

prefectura-ph

stema

Consiliul judetean

UPG

AJOFM

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 00:00

GALA RESPONSABILITATII SOCIALE A FIRMELOR PRAHOVENE

Vineri 30 octombrie 2015, Centrul Europe Direct Ploiesti a organizat in ambianta speciala a complexului Sky Center din Paulesti, GALA RESPONSABILITATII SOCIALE A FIRMELOR PRAHOVENE

Aceasta importanta actiune a Centrului s-a desfasurat in cadrul programului complex de activitati organizat de catre Camera de Comert si Industrie Prahova, institutia gazda a centrului, in cadrul TOPULUI JUDETEAN AL FIRMELOR, eveniment consacrat si de traditie, ajuns la a XXII-a editie.

Anul acesta, dupa succesul avut anul trecut, am adus din nou in atentia participantilor la eveniment, eforturile companiilor prahovene in ceea ce priveste implementarea si respectarea principiilor si valorilor responsabilitatii sociale a intreprinderilor.
Prin participarea numeroasa si la un inalt nivel, asigurata de cei peste 450 de participanti – reprezentanti ai firmelor laureate si distinsi invitati din tara si strainatate, prin programul variat si totodata bine echilibrat intre ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor si programul artistic, imbinat cu dineul, dar si cu momente surpriza, evenimentul a reprezentat si de aceasta data, un veritabil Oscar al comunitatii afacerilor prahovene.

Evenimentul a reunit nu numai elita comunitatii afacerilor prahovene, dar si numeroase personalitati din mediul diplomatic, din mediul economico-social al judetului Prahova si reprezentanti la varf ai administratiei loale si centrale.
Astfel, numerosi reprezentanti ai Corpului Diplomatic acrediatat la Bucuresti – ambasadori, insarcinati cu afaceri si consilieri economici de la 20 de ambasade straine in Romania ( AFRICA DE SUD, BELARUS, BOSNIA , BULGARIA, CEHIA, CONGO , IORDANIA , KAZAHSTAN , LITUANIA, MACEDONIA, MOLDOVA, MUNTENEGRU, POLONIA, QATAR, RUSIA, SERBIA, SLOVACIA, SLOVENIA, THAILANDA, UNGARIA) au onorat cu placere aceasta invitatie.
Alte personalitati prezente la eveniment: Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Prefectul judetului Prahova, secretari de stat de la Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, Viceprimarii Municipiului Ploiesti, conducatori ai institutiilor deconcentrate prahovene, presedinti de camere de comert si industrie judetene din Romania si mass-media.
Cele mai performante companii prahovene, ale caror rezultate economice contribuie direct la forta economica a unuia dintre cele mai dezvoltate judete ale Romaniei au reusit prin tenacitate si ambitie sa reziste competitiei, in contextul in care mediul de afaceri nu a fost ocolit nici anul acesta de dificultăti si obstacole.
Punctarea s-a facut in baza unui formular completat de firme de top din judet impartite pe doua categorii de marime: intreprinderi mari si foarte mari si intreprinderi mici si mijlocii.
In urma evaluarii au fost premiate un numar de 30 de companii prahovene care au demonstrat ca se poate face performanta economica avand grija si de angajati, de mediu,de comunitatea locala ,de tot ceea ce te inconjoara.
Acestea sunt:
Întreprinderi mari
ALEXANDRION GRUP ROMANIA SRL Bucov
BERGENBIER ROMANIA S.A. Ploieşti
BRITISH - AMERICAN TOBACCO ROMANIA INVESTMENT SRL Ploieşti
CONFIND SRL Câmpina
CONPET SA Ploieşti
FILIALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE ”ELECTRICA DISTRIBUŢIE
MUNTENIA NORD” SA Ploieşti
IPIP SA Ploieşti
LEMET SRL Câmpina
NEPTUN SA Câmpina
PETROTEL-LUKOIL SA Ploieşti
TIMKEN ROMANIA SA Ploieşti
TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL Vălenii de Munte
VEOLIA ENERGIE PRAHOVA SRL Ploieşti
YAZAKI ROMANIA SRL – Ploiesti

Întreprinderi mici şi mijlocii
APA NOVA Ploieşti SRL
BES ROMANIA SRL Ploieşti
BIOSOL PSI SRL Ploieşti
CAMEXIP SA Băicoi
CORAL IMPEX SRL Ploieşti
DEKOMTE DE TEMPLE ENGINEERING SRL Ploieşti
ESPERANDZA COM-IMPEX SRL Ploieşti
FLORICON SALUB SRL Câmpina
INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA Ploieşti
LIDO GÎRBEA SRL Paulesti
LIPLAS PROD SRL Băicoi
PETROSTAR SA Ploieşti
PROTELCO SA Câmpina
RAZLUC SRL Malu Vânăt
STAŢII DE SPĂLARE VAGOANE ŞI CISTERNA CFR - SSVAC Ploieşti

Ceea ce a facut diferenta intre companii a fost modul cum au gestionat succesul, modul in care fiecare a dorit si a putut sa impartaseasca acest succes cu cei din jur, cu proprii salariati, cu mediul in care isi desfasoara activitatea

2

Copyright © 2013. Europe Direct Ploiesti  Rights Reserved.