^Back To Top

Calendar

« Iunie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Newsletter

Linkuri utile si Parteneri

comisia-europeana-logo

Camera de comert

prefectura-ph

stema

Consiliul judetean

UPG

AJOFM

Luni, 06 Aprilie 2015 05:26

TARGUL REGIONAL AL FIRMELOR DE EXERCITIU PLOIESTI - 03.04.2015

Vineri,3 aprilie  Centrul Europe Direct Ploiesti a organizat in parteneriat cu Colegiul Economic Virgil Madgearu „Targul Firmelor de Exercitiu” . Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Culturii din Ploiesti.

Manifestarea, a avut ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor si orientarea acestora spre cariera de viitori manageri. Fiecare firma de exercitiu a avut amenajat un stand in cadrul Targului.

Competitiile pentru care s-au luptat cele 60 de firme de exercitiu (ale elevilor) si intreprinderi simulate (ale studentilor) au fost:

-          cel mai bun stand,

-          cel mai bun catalog de prezentare,

-          cea mai buna pagina web,

-          cel mai bun spot publicitar,

-          cea mai buna prezentare Power-Point,

-          cea mai buna mascota,

-          cel mai bun vanzator.

Reprezentantii Centrului Europe Direct Ploiesti au facut parte din  comisiile de evaluare ale competitiilor: „Cel mai bun Stand”, „Cel mai bun Catalog de prezentare” si „Cel mai bun Spot publicitar”,  implicandu-se direct in procesul de departajare.

Au fost acordate 3 premii si 3 mentiuni la fiecare categorie, iar cele mai bune punctaje pe toate competitiile au fost premiate cu locul III, locul II si  Marele Trofeu.

Castigatorul trofeului de anul acesta a fost firma de exercitiu ”Chocolate Bridge”  formata din elevi ai Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiesti.

Trofeul acordat castigatorilor Marelui Premiu a fost realizat prin Centrul Europe Direct Ploiesti, co-organizator al evenimentului si a fost oferit de  Doamna Luana Teodorescu, Coordonator Centru Europe Direct Ploiesti.   

Primaria Municipiului Ploiesti a acordat castigatorilor de pe primele 3 locuri din toate competitiile premii in bani.

Centrul Europe Direct Ploiesti a avut un stand in Targ in cadrul caruia echipa centrului a prezentat si distribuit gratuit elevilor, studentilor si profesorilor coordonatori participanti materiale despre Europa cu focalizare pe Institutiile UE,  drepturile cetatenilor si tineretul in UE.

Organizatorii evenimentului au fost: Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiesti, Centrul Europe Direct Ploiesti, Inspectoratul Scolar Prahova, Universitatea Petrol – Gaze Ploiesti, Camera de Comert si Industrie Prahova si Primaria Municipiului Ploiesti.

La activitati au participat peste 500 de persoane atat elevi, studenti cat si cadre didactice de la UPG Ploiesti si Universitatea Valahia din Targoviste si din liceele/grupurile scolare participante la competitie din judetele Prahova, Buzau si Municipiul Bucuresti.

Pe langa toti acestia au mai fost prezenti si invitati de la institutiile din judet, de la primarie, de la alte institutii ale administratiei locale cat si reprezentanti ai firmelor, bancilor si mass -media.

1

3

IMG 7988

IMG 8128

IMG 8253

IMG 8314

Copyright © 2013. Europe Direct Ploiesti  Rights Reserved.