^Back To Top

Calendar

« Iunie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Newsletter

Linkuri utile si Parteneri

comisia-europeana-logo

Camera de comert

prefectura-ph

stema

Consiliul judetean

UPG

AJOFM

Miercuri, 27 Februarie 2013 00:00

27 Februarie 2013 – Inaugurare Centrul Europe Direct Ploiesti

Miercuri, 27 februarie 2013, la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a avut loc deschiderea oficială a Centrului Europe Direct Ploieşti.

 

Evenimentul a fost onorat de prezenţa E.S. Dl. Oliver Grogan, Ambasadorul Irlandei în România, ţară care asigură acum preşediniţia Consiliului Uniunii Europene.

 

Din partea Administratiei Pulblice Locale au fost prezenti la Festivitatea de Inaugurare a Centrului: Dl. Marius Sersea – prefectul judetului Prahova, Dl Sebastian Danielescu –vicepresedinte Consiliul Judetean Prahova si Dl Raul Petrescu – viceprimar Municipiul Ploiesti.

 

De asemenea au participat la eveniment reprezentanti din 10 institutii mass-media prahovene si peste 60 reprezentanti ai comunitatii locale: licee, societati comerciale, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, Inspectoratul Scolar Judetean, Agentia de Ocupare a Fortei de Munca PH, Oficiul Teritorial pentru IMM-uri, ONG-uri, asociatii, fundatii, etc.

 

Alaturi de noi au fost colegii de la Camera de Comert si Industrie Buzau: dna Anca Damian – Director General, dl Uta Alexandru – coordonator Centru si dna Vajdea Felicia – Europe Direct Buzau si “nasii” nostri de la Centrul Europe Direct Mizil: dl Tiberiu Ranceanu – coordonator Centru si dl Emil Proscan – primarul orasului Mizil, care ne-a adresat felicitari si si-a manifestat disponibilitatea de colaborare.

 

Programul evenimentului a cuprins: alocutiuni din partea invitatilor, prezentarea E.S. dl Ambasador Oliver Grogan, care a expus prioritatile Presedintiei irlandeze a Consiliului Uniunii Europene, prezentarea Retelei Europe Direct, a Centrului Europe Direct Ploiesti si clipul cu imagini din activitatea retelei, realizat de colegii de la ED Botosani.

Cu acesta ocazie, a fost taiata panglica inaugurala si a fost deschis oficial si vizitat de catre cei prezenti sediul Centrului Europe Direct Ploiesti.

 

Copyright © 2013. Europe Direct Ploiesti  Rights Reserved.